Plaćanje na rate |
+385 99 6082 516 +385 99 3081 833

Fleksibilne cipele za muškarce i žene - udobnost na prvom mjestu

Aldo fleksibilne cipele: upoznajte jedne od najudobnijih modela u kolekciji! Riječ je o fleksibilnoj obući koja je kao stvorena za dugo stajanje i dinamične svakodnevice i koja je toliko ugodna da ju nikada nećete poželjeti skinuti! Od ranojutarnjih obaveza do večernjeg izlaska ili pića poslije posla, uz Aldo cipele s fleksibilnim potplatima vaše aktivnosti bit će mnogo udobnije, ali i dalje ćete izgledati elegantno.

Cipele za maksimalnu udobnost

Nepredvidive svakodnevne obaveze često utječu na to na naš dan nalikuje maratonskoj utrci, a sigurno se možete sjetiti bezbroj situacija u kojima vam je outfit s cipelama ili čizmicama na petu izgledao savršeno u teoriji, ali u praksi podsjećao na mučenje. Iz tog razloga pred dizajnere Aldo tima postavljen je velik izazov: smisliti cipele s fleksibilnim potplatima za žene i muškarce koji će osigurati maksimalnu udobnost, omogućiti nam da svoje obaveze izvršavamo s lakoćom i maksimalnim komforom te nam olakšati svakodnevicu.

Upoznajte Aldo Flex tehnologiju

Kako izgleda proces stvaranja fleksibilne obuće? Sam proces dizajna fokusiran je na proizvodnju fleksibilnih potplata za cipele koji omogućavaju veću pokretljivost, a rezultat je fleksibilna obuća koja je  najpokretljivija u područjima koja se pri hodanju najviše savijaju. Flex tehnologija koja se koristi kod izrada cipela kao i mekani gornji materijali pridonose dodatnom komforu te kontroli pokreta jer se vaše omiljene cipele zbog gumenog umetka na dnu neće sklizati, a potpetica s dodatnim potpornjem omogućit će i izraženiju stabilnost.

Aldo fleksibilna obuća za nju

Ženske fleksibilne cipele svidjet će se i ljubiteljicama klasičnih modela i onima koje su uvijek u korak s posljednjim trendovima. Salonke s fleksibilnim potplatima sa srednje visokom petom u neutralnijim nijansama, kao i modeli s niskom potpeticom sjajno će se uklopiti gotovo sve outfite i bit će odličan saveznik u svim situacijama koje zahtijevaju dugo stajanje. Pobornice trendy modela odabrat će neke od modela gležnjača sa savitljivim potplatom koji će se sjajno kombinirati s jeansom ili haljinama.

Aldo fleksibilna obuća za njega

Muške fleksibilne cipele također krasi udobnost i besprijekoran dizajn: sofisticirani kožni modeli ili smart casual hibrid između cipele i tenisice odličan su izbor za sve dinamične muškarce.
Koji god stil da preferirate, fleksibilne cipele za muškarce i žene svakako su modeli koji je poželjno i praktično imati u svojoj garderobi!

{{item.FinalPriceToPay_print}}
{{item.Mpc_print}} {{item.MpcCards_print}}
Još samo {{(freeDeliveryDifference).toFixed(2)}} € do besplatne dostave na adresu ili odaberite preuzimanje u poslovnici.
Ostvarena besplatna dostava!
{{basket.responseMsg}}
 
Dostava: {{formatNumber(standardDeliveryPrice, 2)}} €
Ukupno:  {{formatNumber(basket.totalPriceNum + standardDeliveryPrice, 2)}} €
-{{poslovnicaDiscountPercent}}% za preuzimanje u poslovnici!