Plaćanje na rate |
+385 99 6082 516 +385 99 3081 833

Pogledaj novu ekskluzivnu kolekciju za Dan zaljubljenih!

Valentinovo 2020. godine uz najbolje poklone. Tipično Valentinovo ti je dosadilo? E pa ove godine Dan zaljubljenih posveti… sebi! Uzmi pauzu od obaveza, raznih notifikacija i stresa i iskoristi dan radeći stvari koje te usrećuju, a jedna od njih je zasigurno shopping i smišljanje novih modnih kombinacija. Još uvijek razmišljaš o tome zaslužuješ li poklon za Valentinovo i što si uopće pokloniti za Valentinovo? Ovih dana podigni svoje samopouzdanje, raspoloženje i outfit nekim od modela iz Aldo kolekcije za Valentinovo koja je prepuna trendovskih i šarmantnih detalja: aplikacije u obliku srca i natpisi Love glavni su lajtmotivi i detalji Aldo kolekcije cipela i torbi za Dan zaljubljenih. Ljubavni pokloni za nju ove godine posvećeni su samo tebi.

Pokaži ljubav obućom i modnim dodacima

Ključni komadi najnovije Aldo Valentinovo kolekcije su elegantne i atraktivne cipele na petu s​ aplikacijama, a uz dobar par cipela neizbježan i idealan dodatak su ​torbice​ s uzorcima srca i natpisima Love. Valentinovo torbe ​za žene​ nisu nosive samo u periodu veljače: trendsetterice znaju da su torbice s uzorcima jedan od najvećih modnih trendova u nadolazećem periodu. 

Valentinovo 2020. godine uz najbolje poklone.​ Tipično Valentinovo ti je dosadilo? E pa ove godine Dan zaljubljenih posveti… sebi!

Male stvari, velika ljubav

Sitnice koje često transformiraju cjelokupnu kombinaciju i odražavaju stil pojedinca su svakako modni dodaci: Aldo Valentinovo limitirana kolekcija​ sadrži fantastične i zabavne detalje poput naočala u srcolikom obliku, koje se mogu uskladiti s privjeskom za ključeve u obliku srca i maramom s ljubavnim motivima. Svi ovi dodaci učinit će da tvoj outfit odiše dobrim stilom, bude poseban i originalan te zajedno čine najbolji poklon za Valentinovo​.

Hit komadi kolekcije: Valentinovo tenisice

Ne zaboravimo i jedan od modela koji je apsolutni hit i glavna zvijezda Aldo Valentinovo specijalne kolekcije: tenisice s ljubavnim uzorkom koje su ne samo udobne već osvajaju drugačijim i veselim dizajnom. Klasične niske bijele tenisice​ ukrašene elementima poput srca su savršen finalni touch za romantične outfite, ali i streetstye kombinacije.

Zaljubi se u Aldo Valentinovo kolekciju

Ove godine pronađi i ti inspiraciju u ljubavi i modi i nadogradi svoj stil unikatnim i posebnim komadima u koje ćeš se zaljubiti! Pronađi poklon za Valentinovo za nju, poklon za Valentinovo za njega. Pronađi poklon za Valentinovo za sebe - zavoli sebe i osjećaj se ugodno u onome što nosiš! 

{{item.FinalPriceToPay_print}}
{{item.Mpc_print}} {{item.MpcCards_print}}
Još samo {{(freeDeliveryDifference).toFixed(2)}} € do besplatne dostave na adresu ili odaberite preuzimanje u poslovnici.
Ostvarena besplatna dostava!
{{basket.responseMsg}}
 
Dostava: {{formatNumber(standardDeliveryPrice, 2)}} €
Ukupno:  {{formatNumber(basket.totalPriceNum + standardDeliveryPrice, 2)}} €
-{{poslovnicaDiscountPercent}}% za preuzimanje u poslovnici!