Plaćanje na rate |
+385 99 6082 516 +385 99 3081 833

ALDO “MyCollab”Službena pravila natječaja


ALDO “MyCollab”Službena pravila natječaja
 
Za sudjelovanje u nagradnom natječaju nije potrebna kupovina proizvoda i ista neće povećati ili utjecati na šansu da pobijedite.
 
  1. Priređivač: The Aldo Group Inc., 905 rue Hodge, Saint-Laurent (Qc) H4N 2B3, Canada (“Priređivač”).
 
  1. Opći uvjeti: U The ALDO “MyCollab” Natječaju (“Natječaj”) mogu sudjelovati svi koji:
    1. Imaju najmanje 18 godina
    2. Su državljani Kanade, Sjedinjenih Američkih država (osim Puerto Rica), Arube, Bahraina, Čilea, Kolumbije, Costa Rice, Hrvatske, Curacaa, Cipra, Dominikanske Republike, El Salvadora, Guatemale, Hondurasa, Indije, Indonezije, Malezije, Meksika, Omana, Paname, Portugala, Rumunjske, Rusije, Saudijske Arabije, Singapura, Južne Afrike, Surinama, Tajlanda, Trinidada, Ujedinjenih Arapskih Emirata ili Ujedinjenog Kraljevstva
    3. Koji nisu kupili proizvode Priređivača s ciljem sudjelovanja i pristupanja nagradnom natječaju
(“Sudionici”).
 
Zaposlenici Priređivača, Instagrama i bilo koje od njihovih matičnih i povezanih tvrtki, kao i uža obitelj (bračni drug, roditelji, braća i sestre i djeca) i članovi kućanstva svakog takvog zaposlenika nemaju pravo sudjelovati u ovom Natječaju niti pobijediti.
 
Priređivač zadržava pravo otkazati, obustaviti i/ili izmijeniti Nagradni natječaj ​​u cijelosti ili djelomično, u slučaju sumnje na bilo kakvu prijevaru, tehničke poteškoće ili bilo kojeg drugog faktora koji je izvan kontrole Priređivača i narušava integritet ili pravilno funkcioniranje Natječaja. Priređivač zadržava pravo prema vlastitom nahođenju diskvalificirati svakog sudionika za kojeg utvrdi:
 
a. da ometa proces prijavljivanja ili rada Natječaja;
b. da se ponaša kršeći ova Službena pravila ili bilo koju drugu promociju; ili
c. da se ponaša na nesportski ili ometajući način.
 
Sudjelovanje u ovom Natječaju predstavlja potpuni i bezuvjetni pristanak sudionika na ova Službena pravila i odluke Priređivača, koji su konačni i obvezujući u svim pitanjima vezanim uz ovo natjecanje.
Osvajanje nagrade uvjetovano je ispunjenjem svih ovdje navedenih zahtjeva.
 
3. Vrijeme: Natjecanje počinje 27. rujna 2021. u 00:00:01 po srednjoeuropskom vremenu ("CET"), a završava 18. listopada 2021. u 23:59:59 CET ("razdoblje natjecanja"). Računalo Priređivača je službeni uređaj za mjerenje vremena za nagradni natječaj.

4. Kako sudjelovati: Sudjelovanje u Natječaju uključuje posjedovanje Instagram računa. Vlasnici registriranih Instagram računa moraju se složiti s Instagram uvjetima (koji se mogu pronaći na help.instagram.com/581066165581870) i ​​Instagram pravilima o podacima (koji se mogu pronaći na help.instagram.com/519522125107875).
Kao registrirani nositelji Instagram računa, sudionici mogu objaviti svoju prijavu (kako je dolje definirano) na svoj osobni Instagram račun i označiti ih s "ALDOMyCollab".
 
Prijava na natječaj;
 
Sudionici moraju slijediti upute za prijavu na nagradni natječaj “MyCollab” na ALDO Instagram stranici na instagram.com/aldo_shoes. Kao drugi korak, sudionici će (a) slijediti @aldo_shoes na Instagramu, (b) otići u ALDO MyCollab i početi dizajnirati svoje tenisice, (c) predati dizajn i unijeti svoju e -adresu, i (d), podijeliti svoju kreaciju na svoj javni Instagram feed preuzimanjem dizajna na njegovu kameru i ručnim objavljivanjem na njegovom feedu ("sudjelovanje"). Sudionici ne moraju kupovati proizvode Priređivača da bi sudjelovali u natječaju.
 
OGRANIČENJE: Jedna (1) Prijava po osobi ili e -adresi tijekom razdoblja natječaja. U slučaju da se čini da su dvije ili više prijave međusobno slične ili iste, Priređivač će ocjenjivati ​​podnesak koji je prvi postavljen i neće suditi kasniju, sličnu/istu prijavu.
 
5. Smjernice za sudjelovanje i ograničenje sadržaja: Sudionici moraju osigurati da su njihovi podnesci u skladu sa Smjernicama o sadržaju kako su dolje definirane ("Smjernice o sadržaju"). Sudjelovanjem, Sudionici se slažu da Priređivač, prema vlastitom nahođenju, može ukloniti prijavu i diskvalificirati sudionika iz Nagradnog natječaja ako Priređivač prema vlastitom nahođenju smatra da prijava nije u skladu sa Smjernicama o sadržaju.
 
Smjernice za sadržaj: Prijave ne smiju:
 
a. sadržavati materijale koji narušavaju ili krše tuđa prava, prrvo na privatnost ili intelektualno vlasništvo, ili koji predstavljaju kršenje autorskih prava;
 
b. omalovažavati priređivača ili bilo koju drugu osobu ili stranku povezanu s nagradnim natječajem/nagradnom igrom;
 
c. sadržavati nazive robnih marki ili zaštitne znakove koji nisu u vlasništvu Priređivača

d. sadržavati slike, umjetnička djela ili druge materijale zaštićene autorskim pravima koje nije stvorio sudionik;
 
e. sadržavati materijale koji su nepristojni, opsceni,  uključuju mučenje, klevetu (uključujući prikaze golotinje, seksualne aktivnosti, uvredljive slike ili jezik ili drugo nepristojno ponašanje ili aktivnosti);
f. sadržavati materijal neprikladan za nagradni natječaj ​​(uključujući prikaze znakova/simbola bandi, oružja, nasilja, prijetnji nasiljem, alkohola, droga ili drugog neprikladnog ponašanja ili aktivnosti);
g. sadržavati materijal koji promiče netrpeljivost, rasizam, mržnju ili nanošenje štete bilo kojoj skupini ili pojedincu ili promiče diskriminaciju na temelju rase, vjere, nacionalnosti, invaliditeta, seksualne orijentacije ili dobi;
h. pokazivati registarske tablice, telefonske brojeve, osobne adrese (fizičke ili e-pošte) ili druge podatke koji bi mogli identificirati bilo koju osobu (bez obzira je li ta osoba sudionik ili ne); i
i. sadrže materijal koji je nezakonit, koji krši ili je u suprotnosti sa zakonima i propisima u bilo kojoj zemlji u kojoj je fotografija nastala
 
6. Određivanje pobjednika:
Četiri (4) pobjednika bit će određeno ocjenjivanjem.
● Dva (2) dobitnika velike nagrade, jedan (1) za ženski model i (1) za muški model.
● Dva (2) dobitnika sekundarnih nagrada, jedan (1) za ženski model i jedan (1) za muški model.
 
Priređivač će izabrati povjerenstvo kvalificiranih sudaca (čiji će identitet sponzor odrediti prema vlastitom nahođenju) koji će bodovati podneske na temelju sljedećih kriterija („Kriteriji ocjenjivanja“):
 
● Originalnost i kreativnost dizajna - 70%;
● Stil ("ALDO"feeling) - 30%
Kvalificirani suci ocjenjivat će prijave na ili oko sljedećih datuma:
 
19. listopada 2021.
 
Pobjednici natjecanja bit će sudionici s dva (2) najbolja rezultata
Potencijalni pobjednik bit će obaviješten putem Instagrama ili do 21. listopada 2021. godine ili oko tog datuma. Ako se potencijalni pobjednik ne može kontaktirati u roku od deset (10) dana, ili nije u skladu s ovim Službenim pravilima, tada će potencijalni pobjednik biti diskvalificiran i bit će mu oduzeta nagrada. Ako je potencijalni pobjednik iz bilo kojeg razloga diskvalificiran, nagrada se može dodijeliti sudioniku sa sljedećom najvećom ocjenom. Ako zamjenski potencijalni pobjednik ne može zadovoljiti zahtjeve navedene u ovim Službenim pravilima i time postati ukupni pobjednik, nagrada će ostati nepodijeljena. Prihvaćanje bilo kojeg dijela nagrade predstavlja i označava pristanak i pristanak pobjednika i pristanak da priređivač i njegovi imenovani mogu koristiti ime pobjednika, grad, državu, teritorij, pokrajinu, podatke o podnošenju i/ili nagradu u vezi s Natječajem za promociju, oglašavanje ili druge svrhe, u cijelom svijetu, u bilo kojem i svim medijima koji su sada poznati ili u daljem tekstu, uključujući Internet, bez ograničenja i bez daljnjeg plaćanja, obavijesti, dopuštenja ili drugog razmatranja, osim ako je to zabranjeno zakonom.
POTENCIJALNI DOBITNIK NIJE DOBITNIK NAGRADE SVE DOK ON/ONA NE ZADOVOLJAVA SVE ZAHTJEVE KOJE SU DAVANI U OVIM SLUŽBENIM PRAVILIMA.
7. Nagrade (nagrade): Dva(2) pobjednika za žensku i mušku tenisicu osvajaju jednu od sljedećih nagrada (jedna (1)samo jedna nagrada po pobjedniku):
 
Dobitnici prvog mjesta i velike nagrade za ženski i muški model, svaki:
Nagrada u gotovini: 5 000 USD
Jedan par tenisica po mjeri s pobjedničkim dizajnom i 5 dodatnih pari za prijatelje pobjednika.
 
Drugo mjesto za ženski i muški model, svatko:
ALDO poklon kartica od 500,00 USD
Jedan par tenisica po mjeri s pobjedničkim dizajnom.
Dobitnici su odgovorni za sve poreze, pristojbe i naknade povezane s primitkom nagrade i/ili korištenjem.
 
 
8. Jamstva i predstavljanja:  UVJET SUDJELOVANJA U OVOM NATJECANJU JE DA SVAKI SUDIONIK JAMČI DA NJEGOVO SUDJELOVANJE NE KRŠI ZAKONE ILI PROPISE. Dobitnik će obeštetiti Priređivača i svakog vlasnika licence Priređivača u odnosu na sve zahtjeve, odštete, obveze i troškove (uključujući razumne odvjetničke naknade i pravne troškove) koji proizlaze iz kršenja ovih uvjeta.
9.Oslobađanje od odgovornosti : Dobitkom nagrade pobjednik oslobađa od odgovornosti Priređivača, Hosting platforme i njihove podružnice,  dobavljača, distributera, agencija za oglašavanje i dobavljača nagrada te svake od svojih matičnih tvrtki. ( službenici, direktori, zaposlenici i agenti svake takve tvrtke (zajedno, "oslobođene stranke") od  bilo kakvog zahtjeva ili uzroka tužbe, uključujući osobne ozljede, smrt ili oštećenje ili gubitak imovine, koje proizlaze iz sudjelovanja u Natječaju ili primitku bilo koje nagrade, u najvećoj mjeri dopuštenoj važećim zakonom. Ovisno o zakonu zemlje prebivališta sudionika, ovo oslobađanje od odgovornosti ne može se odnositi na tužbe protiv priređivača, njegovih predstavnika i njegovih zamjenskih agenata za naknadu štete zbog osobnih ozljeda ili smrti.
 
10. Ograničenja odgovornosti: Stranke ne snose odgovornost za: (1) bilo koje netočne podatke,bilo da su uzrokovane od strane sudionka, tiskarskim, tiskarskim ili drugim greškama ili bilo kojom opremom ili programom povezanim ili korištenim u nagradnom natječaju; (2) tehnički kvarovi bilo koje vrste, uključujući kvarove, prekide ili prekide telefonskih linija ili greške u hardveru ili softveru; (3) neovlaštena ljudska intervencija u bilo kojem dijelu procesa prijave ili natjecanja; (4) tiskarske, tipografske, tehničke, računalne, mrežne ili ljudske pogreške koje se mogu dogoditi pri vođenju Natječaja, učitavanju, obradi ili ocjenjivanju Prijava, objavljivanju nagrada ili u bilo kojem drugom materijalu vezanom za Natječaj; (5) kasna, izgubljena, neisporučiva, oštećena ili ukradena pošta; ili (6) bilo kakvu ozljedu ili štetu osobama ili imovini koja može biti izravno ili neizravno, u cijelosti ili djelomično, uzrokovana sudjelovanjem Sudionika u Natječaju ili primanjem ili upotrebom ili zlouporabom bilo koje nagrade (uključujući bilo koje putovanje/aktivnost koja je s tim povezana ). Oslobođene stranke nisu odgovorne za pogrešno usmjerene ili nedostavljene unose ili za bilo kakve tehničke probleme, kvarove računalnih sustava, poslužitelja, davatelja, hardvera/softvera, izgubljene ili nedostupne mrežne veze ili neuspjele, nepotpune, iskrivljene ili odgođene prijenose računala ili bilo koju njihovu kombinaciju. Oslobođene strane nisu odgovorne za bilo kakvu neovlaštenu upotrebu bilo kojeg Unosa od strane trećih strana. Sudionicima ni pod kojim okolnostima neće biti dopušteno dobivanje nagrada, a Sudionik se ovime odriče svih prava na traženje, neizravne, kaznene, slučajne i posljedične štete i bilo koje druge štete, osim za stvarne troškove iz vlastitog džepa.
 
11. Prava intelektualnog vlasništva: BEZ OGRANIČAVANJA OPĆENITOSTI OVIH SLUŽBENIH PRAVILA, POBJEDNIK SE SLAŽE NEPREKIDNO DATI, PRENOSITI, I DODJELITI PRIREĐIVAČU PRAVA NA PRIJAVU, PROŠIRENjE AUTORSKOG PRAVA NA SVAKA TAKVA DJELA (UKLJUČUJUĆI PRAVO NA SIGURNU REGISTRACIJU AUTORSKIH PRAVA) U VJEČNOSTI (ILI NA DUGI PERIOD VREMENA PO ZAKONU BEZ OGRANIČENJA, PRAVA NA KORIŠTENJE PRIJAVE ZA BILO KOJE I SVE SVRHE, UKLJUČUJUĆI PROIZVODNJU I PRODAJU PROIZVODA S DIZAJNOM, U BILO KOJIM I SVIM MEDIJIMA KOJI SE SADA POZNAJU ILI VEĆE RAZVIJU, NA SVIJETU. UČITAVANJE PRIJAVE U OVOM NATJECANJU TAKOĐER ZAVRŠAVA ODRICANJEM UČESNIKA, U MJERI U KOJOJ ZAKONSKO DOZVOLJENO, SVIH MORALNIH PRAVA. Dobitnik se nadalje slaže da će pomoći Sponzoru u vezi s bilo kojim ili svim podnescima, registracijama ili drugom dokumentacijom koja je potrebna za dovršetak i usavršavanje dodjele i prijenosa prava. U slučaju da Dobitnik ne može prenijeti i dodijeliti prava na Predaju kako je predviđeno u ovom odjeljku, Pobjednik daje Sponzoru neisključivo, neopozivo, neograničeno, bez naknade, ili u najvećoj mjeri dopuštenoj zakonom, ali ni u kom slučaju manje od deset (10) godina), svjetsko pravo i dozvolu za prikazivanje, izvođenje, mijenjanje, prilagođavanje, reproduciranje, kodiranje, pohranjivanje, kopiranje, prijenos, objavljivanje, objavljivanje, emitiranje, izlaganje svih djela koja se temelje na njemu, u bilo koju svrhu razumno povezanu s Natječajem ili za ispunjenje bilo kakvog obećanja koje je izradio Priređivač, uključujući u promidžbene ili marketinške svrhe, osim ako je to zabranjeno zakonom.
 
12. Publicitet: Osim u slučajevima gdje je to zabranjeno, sudjelovanje u Natječaju predstavlja pristanak pobjednika na to da priređivač i njegovi zastupnici koriste ime pobjednika, njegovu sliku, fotografiju, glas, mišljenje i/ili rodni grad i državu u promidžbene svrhe u svim medijima, diljem svijeta, bez daljnjeg plaćanja ili naknade. Osim ako je zabranjeno, prihvaćanje nagrade predstavlja pristanak pobjednika na to da Sponzor i njegovi zastupnici koriste ime dobitnika, njegovu sliku, fotografiju, glas, mišljenje i/ili rodni grad i državu u promidžbene svrhe u bilo kojem mediju, diljem svijeta, bez daljnjih plaćanja i razmatranja.
 
13. Zaštita podataka: Sve informacije bit će dostavljene izravno sponzoru putem Instagrama u sklopu ovog natječaja. Svi podaci poslani Priređivač bit će tretirani u skladu sa pravilima o privatnosti, dostupnim na http://www.aldoshoes.com/dataprotection. Podaci poslani Instagramu podliježu Instagramovim  pravilima privatnosti, dostupnim na help.instagram.com/519522125107875. Osobni podaci će se koristiti za kontakt s potencijalnim dobitnikom i u druge svrhe u skladu s ovim Službenim pravilima. Osobni podaci označavaju sve podatke koje unesete za sudjelovanje u ovom Natječaju (kako je navedeno u odjeljku 4). Država prebivališta može vam dati pravo na pregled i ispravljanje osobnih podataka pohranjenih o vama, uključujući njihovo podrijetlo, primatelja ili kategorije primatelja podataka i svrhu pohrane. Osim toga, možete imati pravo onemogućiti i izbrisati svoje podatke, ovisno o okolnostima. Ako vam vaša zemlja prebivališta daje takva prava, možete ih ostvariti podnošenjem pisanog zahtjeva. Da biste podnijeli svoj zahtjev, pišite na MyCollab Contest, c/o ALDO Brand tim na socialmedia@aldogroup.com, The Aldo Group Inc., 905 rue Hodge, Saint-Laurent (Qc) H4N 2B3, Kanada, i svakako uključite pojedinosti o vašem zahtjevu.
14. Sporovi: U najvećoj mjeri dopuštenoj važećim zakonom, Sudionik se slaže da će se svi sporovi, zahtjevi i uzroci djelovanja koji proizlaze iz ili su povezani s ovim Natječajem ili bilo kojom dodijeljenom nagradom upravljati isključivo materijalnim pravom primjenjivim na mjesto poslovanja Sponzora bez pozivanja na načela sukoba zakona.
15. Prava potrošača: Ništa u ovim Službenim pravilima neće isključiti ili ograničiti bilo koje od zakonskih i potrošačkih prava Pobjednika ili Sudionika.
 
6. Napomena: Ovaj natječaj ni na koji način nije sponzoriran, odobren, administriran ni povezan s Instagramom.
 
© 2021 The Aldo Group Inc. Sva prava pridržana.
 
 
{{item.FinalPriceToPay_print}}
{{item.Mpc_print}} {{item.MpcCards_print}}
Još samo {{(freeDeliveryDifference).toFixed(2)}} € do besplatne dostave na adresu ili odaberite preuzimanje u poslovnici.
Ostvarena besplatna dostava!
{{basket.responseMsg}}
 
Dostava: {{formatNumber(standardDeliveryPrice, 2)}} €
Ukupno:  {{formatNumber(basket.totalPriceNum + standardDeliveryPrice, 2)}} €
-{{poslovnicaDiscountPercent}}% za preuzimanje u poslovnici!