Plaćanje na rate |
+385 99 6082 516 +385 99 3081 833

ALDO program vjernosti

Pravila ALDO A-list programa vjernosti

1. REVERTO d.o.o. Zagreb, izdavatelj je ALDO-A list kartice koja ostaje u njegovom vlasništvu. REVERTO d.o.o. zadržava pravo da u bilo kojem trenutku i bez prethodne najave povuče karticu iz opticaja te da promijeni ili u potpunosti ukine elemente ALDO-A list programa.

2. Vlasnikom ALDO-A list kartice može postati svaka punoljetna fizička osoba koja ispuni ALDO-A list pristupnicu točnim podacima na prodajnom mjestu ALDO. Učlanjenje u program je besplatno.

3. ALDO-A list kartica nije prenosiva i može je koristiti isključivo njen vlasnik. ALDO-A list karticu nije moguće koristiti kao sredstvo plaćanja.

4. Bodove koji omogućavaju popuste i njihovo korištenje moguće je ostvariti isključivo na ALDO  prodajnim mjestima u Republici Hrvatskoj.

5. Učlanjenjem u ALDO-A list program, prilikom prve kupnje, član stječe jednokratni popust od 5% na iznos prve kupnje, osim ako je izričito navedeno drugačije. Za vrijeme trajanja akcija i sniženja popusti se ne zbrajaju, ali se bodovi skupljaju. Vrijednost prve kupnje ulazi u ALDO-A list program bodovanja. Prilikom slijedeće kupnje na ALDO prodajnim mjestima član dobiva popust ovisno o prikupljenim bodovima, minimalno 5% u punom iznosu računa. Visina popusta koji član ostvaruje definirana je niže u tablici bodovnih razreda i pripadajućih popusta.

6. Član ALDO A-list programa ostvaruje bodove po modelu 1 potrošeni Euro = 1 bod za sve načine plaćanja. Najviši mogući popust koji se može ostvariti članstvom u ALDO-A list programu tijekom godine dana je 20%.
 
bodovi popust razred grupe
0-260 5% 1 white
261-660 7% 2 white
661-1320 10% 3 red
1321-3320 15% 4 red
3321- > 20% 5 black
 
Ovisno o sakupljenim bodovima član ALDO-A list programa ostvaruje prelazak u viši razred. Čim sakupi dovoljan broj bodova, član automatski ostvaruje pravo popusta tog razreda do isteka te godine članstva kao i pravo na najmanje isti popust tijekom slijedeće godine članstva.
Svi ostvareni bodovi zbrajaju se do kraja obračunskog razdoblja koje traje od trenutka učlanjenja do kraja kalendarske godine.
Na kraju tog razdoblja član ostvaruje početni popust za sljedeće obračunsko razdoblje (kalendarsku godinu) u visini razreda popusta u koji se plasirao temeljem svih bodova iz prethodnog razdoblja.
Ako član u sljedećem obračunskom razdoblju (kalendarskoj godini) ostvari kupnju u iznosu da prijeđe u viši razred, popust mu se automatski povećava u razred koji je količinom bodova osvojio.
Na kraju sljedećeg obračunskog razdoblja član ostvaruje popust za iduću godinu temeljem kupnji koje je ostvario tijekom tog obračunskog razdoblja.

7. Nakon razdoblja od jedne godine članstvo u ALDO-A list programu se automatski obnavlja i traje do opoziva s bilo koje strane.

8. Popust ostvaren u ALDO-A list programu se može koristiti za cijeli ALDO asortiman osim ako je izričito navedeno drugačije.

9. Član može svoje bodovno stanje provjeriti na ALDO prodajnim mjestima ili upitom na e-mail: info.aldo@reverto.hr

10. U slučaju gubitka ili krade ALDO-A list kartice član je obvezan nestanak kartice prijaviti na telefon i/ili putem e-maila. Članu će se dodijeliti nova kartica na koju će biti prebačeni svi do tada ostvareni bodovi. Član je obvezan pismeno prijaviti i svaku promjenu osobnih podataka.

11. Potpisom pristupnice potpisnik postaje punopravnim članom ALDO-A list programa te bezuvjetno pristaje na sve uvjete te pravila.

Vaši osobni podaci prikupiti će se, pohraniti i koristiti isključivo radi ispitivanja tržišta i provedbe reklamnih akcija. Tvrtka Reverto d.o.o. podatke će koristiti isključivo u svrhu informiranja naših kupaca o aktivnostima koje provodimo na našem tržištu, te za reklamiranje proizvoda. Vaši podaci neće se davati trećim osobama bez Vaše suglasnosti. Nakon opoziva suglasnosti za primanje reklamnih materijala sudjelovanje u programu i dalje je moguće. Za opoziv molimo da nas kontaktirate na dolje navedene kontakte. Svojim potpisom dajete suglasnost za provedbu navedenih aktivnosti i jamčite ispravnost navedenih podataka.
Reverto d.o.o.
Obrov 10, 21000 Split
gdpr@reverto.hr
  • Trebate pomoć?
    Live chat je najbrži način da stupite u kontakt s nama
    Ne sramite se!
  • Nazovite nas :+385996082516 +385993081833
    Radno vrijeme:
    Od ponedjeljka do petka: 8:00-20:00h
    Subota: 8:00-18:00h
    Nedjelja: Zatvoreno
{{item.FinalPriceToPay_print}}
{{item.Mpc_print}} {{item.MpcCards_print}}
Još samo {{(freeDeliveryDifference).toFixed(2)}} € do besplatne dostave na adresu ili odaberite preuzimanje u poslovnici.
Ostvarena besplatna dostava!
{{basket.responseMsg}}
 
Dostava: {{formatNumber(standardDeliveryPrice, 2)}} €
Ukupno:  {{formatNumber(basket.totalPriceNum + standardDeliveryPrice, 2)}} €
-{{poslovnicaDiscountPercent}}% za preuzimanje u poslovnici!