Plaćanje na rate |
+385 99 6082 516 +385 99 3081 833

Holiday kolekcija - must have cipele i torbice za Novu godinu

naslovna foto
Mnogima najdraža sezona koju uvijek prate dobro raspoloženje, nezaboravni izlasci i zabave je pred nama, a jedno od pitanja koje se u tim prilikama često nameće jest: što odjenuti za takve prigode?
U blagdanskom periodu igranje s modom je apsolutno poželjno i očekivano i upravo u tom razdoblju smo najviše skloni eksperimentirati i birati sjajne, upečatljive i ekstravagantne lookove i unijeti dozu glamura u svoje kombinacije. 
Kada govorimo o party i novogodišnjim outfitima, formula je jasna; jednostavnost i suptilnost su out, a šljokice, metalik nijanse i neizbježna zlatna i srebrna boja apsolutni su vladari otmjenih kombinacija i ako se odlučite za njih, nikako ne možete pogriješiti.

Omiljeni odjevni predmeti za svečane prilike su definitvno haljine, suknje i kombinezoni koji su gotovo obavezno izrađeni od raskošnih i svjetlucavih materijala, a poželjno je da uz takve lookove kombiniramo i pripadajuću odjeću i modne dodatke. 
U takvoj situaciji u pomoć stiže ALDO Holiday kolekcija u kojoj možete pronaći glamurozne modele idealne za sve događaje kojih neće nedostajati u prosincu.
 

Koje cipele odabrati za proslavu Nove godine ili domjenak?


 Glavne zvijezde ove sezone definitivno su čizme i cipele na petu optočene šljokicama koje će i najjednostavnije outfite transformirati u glamurozne i omogućiti nam da izgledamo i osjećamo se samopouzdano!
 
Glitter, detalji s metalnim odsjajem i nakit ukrasi su bez kojih ne može proći nijedan styling za svečane događaje, a glavne nijanse za kojima posežemo ove sezone su već spomenute zlatna i srebrna.
Od visokih čizama, do salonki koje su iz klasičnih postale modeli dostojni crvenog tepiha pa do sandala na visoku petu - u Aldo Holiday kolekciji pronaći ćete novogodišnje cipele koje osim što izgledaju sjajno, zbog inovativne Pillow Walk tehnologije uz pomoć kojih su dizajnirane daju vam osjećaj kao da hodate po oblacima.

Kada birate kombinacije za posebne prigode, zaboravite na ravnu obuću i nevidljive i suptilne modne dodatke i odlučite se za visoke potpetice, glamurozne detalje i modele s kojima ćete se isticati u masi.

Upečatljiva torbica je apsolutni must have za svaku kombinaciju


Nakon odabira savršenih cipela, naravno ne smijemo zaboraviti ni na torbice. Kao i kod cipela, i ovdje je fokus na što upečatljivijim i atraktivnijim detaljima i bojama s kojima ćete biti glavna zvijezda svakog podija, a u Aldo kolekciji pronaći ćete torbice koje će stilski perfektno nadopuniti vašu modnu priču. Mašne, kristali, upečatljivi lanci i metalik odsjaj pojavljuju se i na torbicama i tako čine skladnu cjelinu s ostatkom svečanih kombinacija.

Naušnice, narukvice, i prstenje također će poslužiti kao sjajan začin vašoj kombinaciji i detalj koji podiže cjelokupan dojam. I kada je nakit u pitanju, u blagdanskom periodu poželjno je dati si oduška i zablistati s luksuznim dodacima.
Kako biste potpuno zaokružili look, zlatnim i srebrnim cipelama i torbama dodajte nakit u istoj nijansi i spremni ste za izlazak!

Muška obuća za Novu godinu


I muškarci će u Holiday kolekciji pronaći odlične modele svečanih i fomalnih cipela za muškarce koje će sjajno pristajati odijelima, elegantnim hlačama i košuljama, a osim sofisticiranog izgleda garantirat će udobnost za što su zaslužne Pillow Walk i Flex tehnologije. 

Oxford i derby modeli najbolji su izbor kada su u pitanju muške svečane kombinacije, dok su najpoželjnije nijanse, koje pristaju svim kombinacijama klasične crna i smeđa. Odličan model obuće za svečane prigode bit će i muške mokasinke koje zbog svog elegantnog izgleda pružaju dojam profinjenosti. Ako mokasinke od glatke ili brušene kože koloritno uskladite s remenom, odjevna kombinacija dobit će dodatnu dozu koherencije, a dodaci poput elegantnih kožnih rukavica i šala ili decentnog nakita zaokružit će cjelokupne kombinacije i dodati dozu elegancije.

Ukoliko ste u procesu stvaranja kombinacija za blagdanske dane, posjetite neku od Aldo poslovnica u Zagrebu, Splitu i Rijeci ili svoje modne detalje za party kombinacije naručite putem Aldo web shopa.



 
{{item.FinalPriceToPay_print}}
{{item.Mpc_print}} {{item.MpcCards_print}}
Još samo {{(freeDeliveryDifference).toFixed(2)}} € do besplatne dostave na adresu ili odaberite preuzimanje u poslovnici.
Ostvarena besplatna dostava!
{{basket.responseMsg}}
 
Dostava: {{formatNumber(standardDeliveryPrice, 2)}} €
Ukupno:  {{formatNumber(basket.totalPriceNum + standardDeliveryPrice, 2)}} €
-{{poslovnicaDiscountPercent}}% za preuzimanje u poslovnici!