Plaćanje na rate |
+385 99 6082 516 +385 99 3081 833
H1
Znamo koju obuću ćeš nositi cijelo ljeto: Aldo sandale! Upoznaj The Sandal shop: mjesto gdje možeš kupiti najljepše sandale za vruće ljetne dane koje jedva čekamo nositi i kombinirati s opuštenim outfitima i ljetnim haljinama! Odaberi svoj it model u raznolikoj ponudi ravnih sandala, sandala s potpeticom ili punom petom ili natikača i dočekaj ljeto s besprijekornim stilom!
Sandale na petu
Sandale na petu
Visoka, srednja ili kitten potpetica? Ne znamo koju vrstu pete više voliš, ali znamo gdje ju možeš pronaći: u ponudi Aldo sandala s petom! Najelegantniji tip obuće koji nikada neće prestati biti u trendu i koji uvijek ostavlja dojam. Ovog ljeta hit će biti sandale na petu s tankim remenčićima, kao i modeli četvrtastog vrha, koji dolaze u raznim varijantama. Za tvoje posebne prilike, tu su i modeli iz ekskluzivne kolekcije za svečane prilike s kojima ćeš zablistati!
Ravne sandale
Ravne sandale
Kada su ti potrebne udobne i praktične sandale, odaberi neki od ravnih modela koji dolaze u brojnim nijansama: od klasičnih i neutralnih tonova koji pristaju svim kombinacijama, do nježnih, pastelnih i živahnih boja koje će unijeti svježinu u tvoj look. Ravne Aldo sandale odličan su izbor za većinu prigoda: obavljanje svakodnevnih aktivnosti, poslovne kombinacije, ali i svečanije događaje.
Natikače
Natikače
Uskoči u najljepše Aldo natikače i dočekaj ljetne dane sa stilom! Od svakodnevnih do natikača s visokom potpeticom i modela ukrašenih glitterom: odaberi natikače koje će najbolje upotpuniti tvoju kombinaciju i zablistaj u funkcionalnim i trendy natikačama. Bez obzira na prigodu za koju su ti potrebne, u Aldu možeš pronaći idealan model za sebe!
Sandale na punu petu
Sandale na punu petu
Uz sandale na punu petu dobivaš sve prednosti cipela s povišenim petama uz dodatnu stabilnost i udobnost! Idealna obuća za ljetne haljine i suknje, ali i casual kombinacije s jeansom bit će upravo sandale na punu petu. Među sandalama na punu petu možeš pronaći i eco friendly komade iz Aldo Love Planet kolekcije, koji osim što dobro izgledaju, također su dobri i za okolinu.
Ljetna obuća za njega
Ljetna obuća za njega
I u muškoj Aldo kolekciji obuće mogu se pronaći odlični modeli za ljetne dane! Praktične natikače sjajno će funkcionirati kao obuća za plažu, ali i kao dio casual outfita. Muške natikače u neutralnim nijansama i military printu, kao i modeli u jarkim bojama bit će savršen odabir u ljetnom periodu!
{{item.FinalPriceToPay_print}}
{{item.Mpc_print}} {{item.MpcCards_print}}
Još samo {{(freeDeliveryDifference).toFixed(2)}} € do besplatne dostave na adresu ili odaberite preuzimanje u poslovnici.
Ostvarena besplatna dostava!
{{basket.responseMsg}}
 
Dostava: {{formatNumber(standardDeliveryPrice, 2)}} €
Ukupno:  {{formatNumber(basket.totalPriceNum + standardDeliveryPrice, 2)}} €
-{{poslovnicaDiscountPercent}}% za preuzimanje u poslovnici!